Tips voor brood bakken Klaar voor je eerste bakselVoor het bakken van zuurdesembrood heb je bak-gereedschap nodig. Veel van dit bakgereedschap ontvang je…siegfriedjanuari 28, 2021
Zuurdesem basicsAlles over de starter Bakken in de zomerTemperatuur en bakken Het is eindelijk zomer, en lekker warm! Door de hoge temperaturen groeit…Jyttejuni 9, 2021
Zuurdesem basics Jouw zuurdesem-avontuurOntdek de zuurdesem-wereld in drie fases: kennismaken, stapjes volgen en perfectioneren. Wij delen onze ervaring…Jyttemei 22, 2021
Meel, bloem en graan De T-waarde van meel en bloemWaar staat de 'T' nu eigenlijk voor? De T staat voor het typenummer van het…Jyttejuli 18, 2020
Meel, bloem en graan Meel en bloem: wat is het verschil?De termen meel en bloem worden veel door de war gehaald. Dit terwijl het niet…siegfriedjuli 18, 2020
Zuurdesem basics Alles over het kneden van deegBrood bak je met deeg. Hoe beter het deeg, hoe mooier en lekkerder het brood.…siegfriedjuli 9, 2020
Alles over de starter Hoe verzorg ik mijn starter?Yeeey! Je zuurbrood pakket is binnen. Dit betekent dat je zo snel mogelijk aan de…siegfriedjuli 9, 2020
Meel, bloem en graan De Molenaar van BretonAr Bara nevez – nieuw brood Hij is waarschijnlijk de enige Bretonse landbouwer/molenaar/bakker die ooit…siegfriedjuli 8, 2020