fbpx Skip to main content

Onze aanpak

Iedereen is bakker, jij ook. Bak thuis zuurdesem en deel het met familie en vrienden. Bij zuurbrood vind je alles wat je nodig hebt.

Weinig geeft zo’n voldoening als het zelf thuis bakken en genieten van zuurdesembrood. Die bijzondere beleving willen we graag met zoveel mogelijk anderen delen. Natuurlijk helpen we iedereen bij het bakken graag op weg.

Bedrijfsvisie

Een goede en blijde thuisbakker worden? Dat begint met kennis en kundigheid, met goed gereedschap en bovenal met eersteklas ingrediënten.. Dan kan het avontuur beginnen.

Onze waardes

Naast de tools en ingrediënten voor overheerlijk, geurig en gezond zuurdesembrood bieden we je recepten, artikelen, tips en persoonlijke hulp. Zijn je eerste baksels nog niet perfect, een beetje te plat of zonder die knapperige korst? Stuur ons een mailtje voor advies.

Experimenteren en leren

In een soepel bakproces op weg naar een geweldige ervaring: je zelfgemaakte, heerlijke zuurdesembrood. Zuurbrood levert daarvoor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Verder maken we alle stapjes in het bakproces inzichtelijk en gemakkelijk toepasbaar.