fbpx Skip to main content

Niet alle olijfolie is hetzelfde!

Wij zijn blij om aan te kondigen dat ons bedrijf nu de extra vergine olijfolie “Honest Toil” verkoopt. Deze olijfolie is ongefilterd en koud geperst, wat betekent dat het een hoge kwaliteit product is met uitzonderlijke smaak en gezondheidsvoordelen.

De extra vergine olijfolie is gemaakt van enkel koroneiki olijven uit de omgeving, een kleine variëteit die oorspronkelijk uit Griekenland komt en een uitzonderlijk hoog niveau van polyfenolen bevat. Dit zijn de gezonde stoffen waar olijfolie om bekend staat en die geassocieerd worden met het verlagen van het risico op kanker en hart- en vaatziekten.

Bij het persten van de olijven wordt er niet meer warmte gebruikt dan 27 °C, om de waardevolle nutriënten in de olijven te beschermen. De olijfolie wordt ongefilterd geleverd, met het sediment van olijfschil en pitjes, wat een opake textuur en uitstekende smaak geeft. Wij raden aan om de fles goed te schudden voor gebruik.

In tegenstelling tot veel commerciële olijfoliemerkken op supermarktplanken, wordt Honest Toil niet gemengd met inferieure oliën, oliën uit andere gebieden of oliën uit vorige oogsten. Dit is een levend product dat verandert tijdens de levensduur. Tijdens de oogsttijd is de olijfolie dik en groen met een peperige smaak, maar naarmate de olie ouder wordt, verandert de kleur naar goud en wordt de smaak zachter. Dit is een volkomen natuurlijk proces waar wij respect voor hebben en vieren.

Wij brengen altijd de verse oogst naar Budapest, Berlijn en het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat we hard werk moeten verrichten in november-december, maar het is het meer dan waard! De houdbaarheid is minimaal 1,5 jaar vanaf de oogstdatum.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze uitstekende extra vergine olijfolie en het bij ons komt kopen!

Leer Meer

Nieuw bij zuur brood:
extra vergine olijfolie

Duurzaam geproduceerde extra vergine olijfolie van eerste persing, rechtstreeks van kleine boerderijen in Kyparissia, Griekenland.

Ongemengd

– Zuivere extra vergine olijfolie

Ongefilterd

– Natuurlijke goedheid

Leer Meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties